skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming

Wandbescherming

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma kunststof wandbescherming. We bieden verschillende oplossingen voor verschillende toepassingen.

De veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 46 kleuren), verschillende structuren en op maat geleverd en indien gewenst gemonteerd door ons installatie team biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen,openbare ruimten in ruimtes VVE, kantoren, ziekenhuizen, horeca, farmaceutische industrie, etc.

Ons uitgebreid programma in wandbescherming, hoekbeschermers en muurstootlijsten geven uw muren een extra mooie afwerking en zorgen voor een vermindering in facilitaire kosten door gebruikssporen en daarmee permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

 

Acrosmart wandbescherming opties:

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van wandbescherming oplossingen. Van diverse producten houden we voorraad aan en waar we geen voorraad van houden, hebben we snelle levertijden.

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart wandbescherming lambrisering en stootlijsten zijn resistent tegen chemische schoonmaak middelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen.

Back To Top
Close search
Zoeken