skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
toegankelijkheid

Toegankelijkheid buiten

Exteline Lijnen

Lineaire geleide lijnen buiten

Geleidelijnen-D4227
Exteline Noppen

Waarschuwingsnoppen buiten

waarschwuwingsnoppen
RVS Spijker noppen

Waarschuwingsnoppen buiten

installatie waarschuwingsmarkering
Trapneuzen buiten

RVS met antislip hars

trapneus rvs outdoor

Geleidelijnen en noppen voor slechtzienden

Mats+Profiles heeft een ruime collectie topkwaliteit geleide lijn en noppen oplossingen.  In deze collectie bieden we oplossingen voor binnen en buiten. Zoals bijvoorbeeld onze Extiline lijn die op vele ondergronden toepasbaar is. Een goede route begeleiding met een contrasterende kleur helpt niet alleen visueel gehandicapten maar draagt ook bij aan een duidelijke route voor al uw bezoekers.

Ons team heeft ervaring in het geven van een passend advies. Indien gewenst kunnen we eveneens de installatie verzorgen.

 

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties binnen ons programma.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.


“Het VN-verdrag over de rechten van mensen met een beperking is in 2016 door Nederland geratificeerd en heeft zich vertaald naar een ministerieel actieplan: toegankelijkheid gebouwen.”

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen