skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
tegelprofielen

Tegelprofielen

logo ProlineDe tegelprofielen van de Duitse producent Proline systems zijn de oplossing voor de professionele tegelzetters.
Het Proline profielen programma heeft ruime keuze in RVS tegelprofielen, aluminium tegelprofielen en hoogwaardige kunststof profielen.

Mats+Profiles heeft een gespecialiseerd profielen programma waarvan veel uit voorraad te leveren is. Niet alleen een goede prijs maar vooral een goede kwaliteit profielen is voor de professionele installateur belangrijk voor een mooie afwerking en een vlotte verwerking. Naast de tegelprofielen heeft Proline ook een zeer een uitgebreid programma in afdichting, drainage systemen, ontkoppelingsmatten en ondervloeren.

Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende oplossingen die Proline Systems biedt.
Voor meer detail verwijzen we u naar de online product catalogus waarin alle items terug te vinden zijn.

Mats+Profiles is importeur van Proline Producten en houdt van diverse profielen voorraad aan. Wat bij ons niet op voorraad is, heeft zeer korte levertijden.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren. Bij Mats+Profiles tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen