skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
schopplaten

Schopplaten

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma RVS, Aluminium en kunststof schopplaten.

De veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 46 kleuren), verschillende materialen.  Wordt op maat geleverd en indien gewenst gemonteerd door ons installatie team biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, openbare ruimten VVE, kantoren, ziekenhuizen, horeca, industrie, etc.

Ons uitgebreid programma in schopplaten in combinatie met hoekbeschermers voor de kozijen en  muurstootlijsten en wandbescherming voor de wanden verzorgen een mooie afwerking en een vermindering in facilitaire kosten door gebruikssporen en daarmee permanente verbetering van het uiterlijk van uw deuren en kozijnen.

 

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van hoekbeschermers. Van diverse producten houden we voorraad aan en waar we geen voorraad van houden, hebben we snelle levertijden.

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart kunststof, RVS of Aluminium hoekbeschermers zijn resistent tegen chemische schoonmaak middelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen