skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Romus

Romus logo
Toegankelijkheid
Romus geleidelijnen

ROMUS Access met slechts één doel: samenwerken aan het toegankelijk maken van gebouwen voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking in lopen, horen en/of zien . Openbare ruimten en gebouwen verbeteren dankzij een afgestemde samenwerking van tegels, leuningen, geleidelijnen, ribbelstroken, signaleringen en waarschuwingsnoppen.

Profielen voor vloer en wand
Romus profielen

ROMUS Profil voor vloeren en muren. Een uitgebreid aanbod aan profielen om vloeren en wanden perfect af te werken. Ter voorkoming van vervormingen door het uitzetten van vloeren. Allerlei profielen voor dorpels, trappen, dilatatie en wanden aangepast aan uw behoeften en aan de functie van het interieur.

Gereedschappen
Romus gereedschap vloerleggers

ROMUS Tools eenvoudige en weldoordachte werktuigen voor projectinrichters, vloerleggers, schilders. Meer dan 1.000 referenties van gespecialiseerde hulpmiddelen voor installateurs die aan de slag gaan op een werf. Aangepaste oplossingen ter voorbereiding van vloeren en muren, tot het optimaliseren en vergemakkelijken van taken als het plaatsen van bekleding.

Romus & Mats+Profiles

Mats+Profiles biedt een ruime collectie topkwaliteit oplossingen voor de afbouw. Oplossingen voor binnen en buiten, nieuwbouw en renovatie vindt u hier.
Romus biedt de gewenste aanvulling op ons al zeer uitgebreide programma.

Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om dienstverlening. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te kunnen leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam hanteren we korte communicatielijnen. Beter voor u, onze klant, en beter voor de innovaties binnen ons programma door direct inzetbare praktijkkennis.

Back To Top
×Close search
Zoeken