skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Romus gereedschap

Romus

Blindengeleiden systemen
romus blinden en tactiele voorzieningen

ROMUS Access met slechts één doel: Samen vooruitgaan Passage van mindervaliden of slechtzienden voorzien en veilig maken op openbare plaatsen en hen elke dag opnieuw helpen dankzij een compleet gamma van tegels, leuningen, ribbelstroken, waarschuwings- en oplettendheidsstroken.

Profielen voor vloer en wand
Romus profielen

ROMUS Profil voor vloeren en muren. Een uitgebreid gamma profielen om de interieurdecoratie te garanderen en perfect af te werken en om het uitzetten van vloeren te voorkomen. Allerlei afwerkingsprofielen aangepast aan uw behoeften en in functie van het interieur.

Gereedschappen
Romus gereedschap vloerleggers

ROMUS Tools voor de benodigdheden van de projectinrichter en de schilder. Meer dan 1.000 referenties van gespecialiseerde hulpmiddelen voor installateurs die aan de slag gaan op een werf: van de voorbereiding van vloeren en muren, tot het plaatsen van bekleding.

Romus & Mats+Profiles

Mats+Profiles heeft een ruime collectie topkwaliteit oplossingen voor de afbouw.  In deze collectie bieden we oplossingen voor binnen en buiten, nieuwbouw en renovatie.
Romus biedt de gewenste aanvulling op ons al zeer uitgebreide programma.

Ons team heeft veel ervaring in het adviseren en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen.

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

NIEUW BESTEL DIRECT ONLINE

Een eenvoudige online bestel mogelijkheid voor de professioneel.

Back To Top
×Close search
Zoeken