skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Romus

Romus logo
Romus logo
Profielen en gereedschappen voor vloer en wand.
Toegankelijkheid
Romus geleidelijnen

ROMUS Access met slechts één doel: samenwerken aan het toegankelijk maken van gebouwen voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking in lopen, horen en/of zien . Openbare ruimten en gebouwen verbeteren dankzij een afgestemde samenwerking van tegels, leuningen, geleidelijnen, ribbelstroken, signaleringen en waarschuwingsnoppen.

Profielen
Romus profielen

ROMUS Profile voor vloer en wand. Een uitgebreid aanbod aan profielen om vloeren en wanden perfect af te werken. Ter voorkoming van vervormingen door het uitzetten van vloeren. Allerlei profielen voor dorpels, trappen, dilatatie en wanden aangepast aan uw behoeften en aan de functie van het interieur.

Gereedschappen
Romus gereedschap vloerleggers

ROMUS tools eenvoudige en weldoordachte gereedschappen voor projectinrichter, vloerlegger en schilder. Meer dan 1.000 gespecialiseerde hulpmiddelen voor installateurs. Aangepaste oplossingen  van ter voorbereiding van vloeren en muren, tot het optimaliseren en vergemakkelijken van werk zoals als het plaatsen van vloerafwerking.

Entreematten
Romus Quickmat

ROMUS Quickmat Omdat service even belangrijk is als kwaliteit, is Quickmat de enige entreemat die onmiddellijk verkrijgbaar is, op rol, op maat en als tegel.Kan ter plekke op maat gesneden worden en daardoor wordt het opmeten van de matput makkelijker en is er minder kans op fouten.  U kunt nu met het gemak van een schoonlooptapijt zelf een entreemat plaatsen.

Romus & Mats+Profiles

Mats+Profiles biedt een ruime collectie topkwaliteit oplossingen voor de afbouw. Oplossingen voor binnen en buiten, nieuwbouw en renovatie vindt u hier.
Romus biedt de gewenste aanvulling op ons al zeer uitgebreide programma.

Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen.

Wij leggen de lat hoog als het gaat om dienstverlening. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te kunnen leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam hanteren we korte communicatielijnen. Beter voor u, onze klant, en beter voor de innovaties binnen ons programma door direct inzetbare praktijkkennis.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen