skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Aluminium Klem Voegprofiel VlakAluminium Klem Voegprofiel Hoek

AluClipfix

Klem voegprofielen voor een nette afwerking

De dilatatievoegen zijn  speciaal gemaakt om de druk te verlichten bij vloer, wand of plafond.  Het klem voegprofiel kan eenvoudig worden aangebracht met de speciale RVS klemprofielen. Het aluminium voegprofiel is vlak en in een hoek te verkrijgen, en komt in verschillende afmetingen. De AluClipfix profielen zijn voor binnen en buiten gebruik.

Aluminium Klem voegprofiel ALU-CLIPFIX

De klem-gefixeerde aluminium voegprofielen zijn afdek-profielen die eenvoudig in bestaande dilatatievoegen kunnen worden vastgezet. De RVS clips klemmen zich vast in de dilatatievoeg verborgen achter het aluminium voegprofiel waardoor er geen verder montage nodig is.

De profielen hebben een standaardlengte van drie meter en worden geleverd in aluminium. De Aluclipfix profielen zijn leverbaar in zowel een platte voegprofiel als ook een hoek voegprofiel. De profielen zijn geschikt voor vloer, wand en plafond.

Toepassing:

De profielen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast in voegen met een voegbreedte van 20 tot 60 mm. De vlakke voegprofielen zijn toepasbaar voor vloer afwerkingen met intensief loop- en rijdend verkeer.

De aluminium voegprofielen hebben een geanodiseerde zilver kleurige afwerking en kunnen indien gewenst worden afgewerkt met een RAL kleurcoating. (poedercoating is vooral geschikt voor vloer en wand toepassingen). De profielen geven een decoratieve afwerking van voegen tegen lage kosten en zijn eenvoudig aan te brengen. De Alu-Clipfix voegprofiel is geschikt voor werkende voegen zowel binnen als buiten en leverbaar in vlakke uitvoering en als hoekprofiel.

De levering is in bundels van 10 x 3 meter en inclusief bij behorende clips.

Installatie instructies:

1:Kies het profiel in de gewenste breedte en uitvoering.
2: Plaats fixeer clips in de gewenste rail, een om de 50/75 cm (5 stuks. voor wand-toepassingen – 10 stuks. voor vloertoepassingen).
3: Steek / Leg de ProPlateFIX in de bestaande voeg, met een gelijkmatige druk of met een kunststof hamer, totdat het het aluminium profiel een naadloze afdekking vormt.

Dezelfde methode wordt toegepastvoor vlak en hoek profiel.

Montage vlak profiel

Aluminium voegprofiel vlak montage

Montage Hoekprofiel

Aluminium voegprofiel hoek montage
Aluminium voegprofiel afmetingen

Fabrikaat: Mats+Profiles
Type: AluClipfix
Materiaal:  Aluminium /RVS clips
Kleur: Geanodiseerd mat zilver of RAL gecoat
Hoogte (mm): 55 of 70 mm
Uitvoering:  vlak of hoek profiel
Dikte (mm): nvt

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen