skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Pastamat Coral GripCoral Grip HD

Coral Grip Pastamat

logo forbo

Deze kwaliteit is aan te raden voor entrees of ruimten met met intensief gebruik. De HD kwaliteit is15/16 mm dik, heeft stevige lussen en een compacte en open structuur.  De Coral Grip onderscheidt zicht door een extra ruit patroon en een geïntegreerd granulaat korrel die deze matten een extra antislip / schraap waarde geven.  De HD kwaliteit kan door ons op maat worden gemaakt in elke gewenste afmeting dmv een koudlasverbinding.

  • Entreemat en Antislipmat
  • intensief verkeer
  • Antislip mat R13
  • Extra schraap / antislip granulaat korrel
  • hoogte 15 mm
  • Cfls1

Pastamat Coral Grip

Coral Grip HD maakt niet alleen schoon, maar voorkomt ook uitglijden en is voorzien van speciaal anti-slip granulaat. Dit voorkomt uitglijden en maakt de mat niet alleen zeer geschikt als entreemat, maar juist ook als antislip oplossing.

HD in de naam staat voor Heavy Duty. De mat is standaard beschikbaar zonder rug, maar is tevens te verkrijgen met rug, waardoor de mat waterdicht wordt.

Coral Grip HD biedt:
• Maximale anti-slip door toevoeging van een antislip granulaat
• Ideaal voor zowel binnen als buiten het gebouw
• Geschikt voor zwaar commercieel gebruik, klasse 33

Mats+Profiles werkt alleen met projectkwaliteiten, wat de HD versie van de Coral Grip is, de dikke lussen, open structuur (gesloten optioneel).

Voor een passend advies voor uw toepassing neemt u contact met ons op. Wij bieden u graag de juiste oplossing aan voor een voordelige prijs.

Pastamat Coral Grip detail

Deze kwaliteit is aan te raden voor entrees met veel loopverkeer. De Coral Grip HD kwaliteit is 15 mm dik, heeft een open structuur met stevige lussen en een extra antislip granulaat korrel. De HD kwaliteit kan door ons op maat worden gemaakt in elke gewenste afmeting dmv een koudlasverbinding.

Gewicht: 6 kg per m2
Hoogte: 15mm
Structuur: open
UV bestendig: JA
Antislip: (DIN51130 – BGRl8l – R13)
Rolbreedte: 120 cm
Rollengte: 600 cm

Brandgedrag : CflS1
Project Klasse:  33

Functie: Antislip mat / Schraap mat
Hoogte: 15 mm
Verkeer: intensief
Geschikt voor: rollators en rolstoelen.
Toepassingen: sport, horeca, VVE etc
Kenmerken: Voorzien van  een extra Antislip korrel en voegt zich naar ongelijke ondergrond zoals bijvoorbeeld straatwerk.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken