skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Plint profiel met LED

Mats+Profiles heeft in haar programma een ruime keuze aan metalen plinten. Deze plinten maken een mooie brug tussen muur en vloer. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

De variaties zijn legio en elke installatie vraagt om een eigen oplossing en mon- tage. Van RVS platte plinten die naadloos elke ronding volgen, tot en met holle plinten waar de bekabeling in weg gewerkt kan worden.

  • Beschermt muren en wanden tegen stoten en krassen
  • Aluminium plinten blank aluminium en geanodiseerd.
  • Op maat gemaakt en indien gewenst gemonteerd in het werk
  • hoogtes van 40 tot 100 mm
  • Standaard lengtes 270 cm
  • Overbrugt 10 mm vanaf muur

Aluminium plint Proled

ProLed Plint is een innovatief profiel in zilver geanodiseerd aluminium en gepolijst chroom, met een hoogte van 80 en 100 mm, met een stevig vinyl hars top profiel en een oppervlak van 17,5 mm, verkrijgbaar in 9 verschillende gemarmerde afwerkingen, voorzien van een geïntegreerde LED-verlichting systeem dat een zacht en indirect licht produceert.

ProLed Plint kan in plaats van de klassieke vloerplank worden gebruikt of 180 graden gedraaid en geïnstalleerd worden langs de plafondranden, zodat de afmetingen tot 15 mm breed kunnen worden bedekt.

De reflectie van het LED-licht door het aluminium oppervlak van het profiel zorgt voor een moderne sfeer. De complete elementen, zoals binnen- en buitenhoek, gewrichten, eindkappen en voedingsdoos maken de ProLed Plint een zeer gewaardeerde oplossing en garanderen een gemakkelijke installatie. ,

Ontworpen en ontworpen door de Architect Designer Gilberto Toneguzzi.

Mats+Profiles levert niet alleen de plint profielen maar verzorgt indien gewenst ook het gehele traject. ons installatie service, meet en plaatst de aluminium plinten met onze eigen installatie team. Mats+Profiles is gespecialiseerd in montage op project basis en verzorgt uw projecten met aluminium plinten op maat.

Materiaal Aluminium naturel geanodiseerd / VOM1
 Dikte 16 mm.
 Type M+P PL80 A (hoogte 80mm.)
 Lengte standaard  270 cm
 Montage extreme tack polymeer kit / schroeven
Installatieservice  prijs project matig berekend

Fabrikaat: Mats+Profiles BV
Type: M+P PL…. A
Materiaal: Aluminium geanodiseerd
Oppervlak: zilver kleurig.
Hoogte (mm):  40 tot 100 mm.
Dikte (mm): 10 mm
Bevestigingsmiddelen: Polymeer High tack type MPX
Brandgedrag: nvt.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen