skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
plinten

Plinten

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma plinten van verschillende materialen zoals:  Aluminium, RVS, shock plint, PVC, of flexibel vinyl.

Er is een veelzijdigheid aan opties en kleuren. De aluminium plinten kunnen bijvoorbeeld worden gecoat in elke gewenste RAL kleur.  Tevens worden de profielen op elke gewenste maat geleverd. Mats+Profiles biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, kantoren, ziekenhuizen, horeca farmaceutische industrie.

Ons uitgebreid programma hoekbeschermers en muurbescherming geven uw muren verder een extra mooie afwerking en zorgen voor een vermindering in kosten van onderhoud en verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Mats+Profiles heeft een eigen installatie team en kan naast afleveren de complete installatie verzorgen.
Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen