skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
pastamatten

Pastamatten

De Pastamatten collectie van Mats+Profiles, zijn stuk voor stuk projectkwaliteiten, die voort komen uit een jaren lange ervaring van adviseren en installeren van entreematten in binnen- en buitenland. Naast een aantal eigen kwaliteiten  is onze collectie uitgebreid met de Coral Grip matten van Forbo.

Pastamat / Spaghettimat wordt gemaakt van vinyl lussen.

De lussen worden gestapeld net als een eetbare pasta. Hierdoor krijgt de mat zijn random structuur en vuil verbergende werking. Door het relief hebben de Spaghettimatten een schrapende werking. Omdat de Pastamatten / Spaghettimatten flexibel zijn voegen ze zich naar de onderliggende bodem en zijn ze ook gemakkelijk op te rollen.

Er zijn vele kwaliteiten en uitvoeringen voor verschillende toepassingen Mats+Profiles werkt alleen met projectkwaliteiten. Dat wil zeggen: dikke lussen, mat dikte 13 -15mm dik, UV bestendig en een open structuur. Bijkomend voordeel is dat de matten worden gemaakt van 100% recycled PVC en daarmee minder milieu belastend zijn. 

De Pastamat is verkrijgbaar in vele kleuren en kan ook prima voorzien worden van uw logo. Het logo wordt als een puzzel in gelegd en is daarmee ook zeer slijtvast. De Pastamatten wegen tussen de 4 en 6 kg per m2 afhankelijk van de hoeveelheid materiaal en de structuur die wordt gebruikt. Pastamatten onder de 3,5 kg per m2 zijn niet geschikt voor projectentrees en zijn minder maat stabiel.

De Pastamat is verkrijgbaar in vele kleuren en kan ook prima voorzien worden van uw logo. Het logo wordt als een puzzel in gelegd en is daarmee ook zeer slijtvast.

Pastamat Installatie Advocatenkantoor Stibbe

“EEN PASTAMAT EEN MOOIE OPLOSSING IN KLEUR EN VORM.”

Enkele Mats+Profiles referentie adressen:

Back To Top
×Close search
Zoeken