skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

MATS + PROFILES

Mats+Profiles is een Nederlands bedrijf die zich richt op topkwaliteit entreematten, antislip-oplossingen en bouwprofielen. Wij produceren niet alleen onze eigen high-end entreematten, wij bieden eveneens een groeiende collectie antislip oplossingen, muurbescherming en afbouw-profielen. Onze thuisbasis is in Heerhugowaard in een voormalige voormalige drukkerij . Vanaf onze thuisbasis leveren en installeren we in de gehele Benelux.

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, gecombineerd met een hoog niveau van dienstverlening. Wij streven er naar u bovendien het beste antwoord binnen een budget te leveren.

Mats+Profiles heeft 4 divisies ieder met zijn eigen specialisme:

  • De afdeling Entreematten richt zich op alle oplossingen op entreemattengebied.
  • De afdeling Antislip oplossingen biedt diverse oplossingen voor het veilig maken van loopoppervlakten zowel binnen/buiten.
  • De afdeling profielen presenteert een ruime collectie van afbouwprofielen voor vloer en wand.
  • De afdeling muurbescherming heeft een ruime collectie oplossingen voor het beschermen van uw wanden, kozijnen en deuren.

PERSBERICHT | 01-06-2016

“De entreemat heeft een rank
design en past feilloos binnen
een modern interieur.”

Stibbe_HD_pastamat
muurbescherming

Nieuws

Wandbescherming Met Print

Wandbescherming met print

Ons installatie team zijn specialisten in het adviseren van de juiste oplossing voor uw wanden. Van functionele muurstootlijsten tot en…

Cleanroom Wandbescherming

Cleanroom wandbescherming

Op het RIVM terrein in Bilthoven zijn verschillende productiefaciliteiten in een cleanroom omgeving. Mats+Profiles heeft een installatie mogen uitvoeren voor…

Back To Top
×Close search
Zoeken