skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

MATS + PROFILES

Mats+Profiles is een Nederlands bedrijf dat zich richt op topkwaliteit entreematten, antislip-oplossingen en bouwprofielen. Naast de door ons geproduceerde high-end entreematten, bieden wij een groeiende collectie antislip oplossingen, muurbescherming en afbouw-profielen. Vanaf onze thuisbasis in Heerhugowaard, gevestigd in een voormalige drukkerij, leveren en installeren wij in de gehele Benelux.

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij dienstverlening naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. Wij streven er naar u bovendien het beste antwoord binnen uw budget te leveren.

Mats+Profiles heeft 4 divisies ieder met zijn eigen specialisme:

  • De afdeling Entreematten richt zich op alle oplossingen op entreemattengebied.
  • De afdeling Antislip oplossingen biedt diverse oplossingen voor het veilig maken van loopoppervlakten zowel binnen als buiten.
  • De afdeling profielen presenteert een ruime collectie van afbouwprofielen voor vloer en wand.
  • De afdeling muurbescherming heeft een ruime collectie oplossingen voor het beschermen van uw wanden, kozijnen en deuren.

PERSBERICHT | 01-06-2016

“De entreemat heeft een rank
design en past feilloos binnen
een modern interieur.”

Stibbe_HD_pastamat
muurbescherming

Nieuws

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen