skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming

Muurbescherming

Wandbescherming

Muurstootlijst

Hoekbescherming

Plinten

Schopplaten

Leuningen

Muurbescherming

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma wandbescherming met onder andere muurstootlijsten, hoekbescherming, lambriseringplaten in kunststof of in aluminium / RVS. Ideaal voor lambrisering en deurschopplaten.

De veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 46 kleuren) en op elke maat geleverd biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, kantoren, ziekenhuizen, horeca farmaceutische industrie.

Ons uitgebreid programma in plinten, hoekbeschermers en muurbescherming geven uw muren een extra mooie afwerking en zorgen voor een vermindering in facilitaire kosten en permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

 

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart muurbescherming lambrisering en stootlijsten zijn resistent tegen chemische schoonmaak middelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Muurbescherming SPM

 

“MUURBESCHERMING HOUDT DE BESCHADIGINGEN VAN UW MUREN TEGEN EN ZORGT VOOR EEN LANGDURIGE NETTE UITSTRALING”

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen