skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming header

Muurbescherming

Wandbescherming

Muurstootlijsten

Hoekbescherming

Plinten

Schopplaten

Leuningen

Muurbescherming

Goede bescherming voor muren en wanden

Een stootje tegen de muur of deur kan al snel gebeuren, met name in drukbezochte gangen. Maar dit kan gebeuren op allerlei plekken in gebouwen, denk aan plekken waar spullen worden vervoerd of voertuigen worden bediend. We komen er vaak te laat achter dat wandbescherming een goed idee is.
Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma muurbescherming met onder andere muurstootlijsten, hoekbescherming, lambriseringplaten in kunststof of in aluminium/RVS. Ideaal voor lambrisering en deurschopplaten.

Antibacterieel

Naast het beschermen van de wanden zijn de Acrosmart wandbescherming lambrisering en stootlijsten resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen. Ideaal voor de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Esthetische muurbescherming

Naast het praktische nut kan een mooie muurbescherming meedragen het design van uw pand. Met een veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 47 kleuren) en op elke maat geleverd biedt onze wandbescherming een oplossing voor elk interieur.

Ons uitgebreid programma in plinten, hoekbeschermers en muurbescherming geven uw muren een extra mooie afwerking en zorgen voor een vermindering in facilitaire kosten en permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Uitgebreide catalogus

Neem een kijkje in de catalogus van SPM voor het uitgebreide assortiment met alle mogelijkheden. Wij kunnen naast het leveren van de juiste materialen ook de installatie doen met ons eigen installatieteam. Wil u graag meer weten over muurbescherming? Neem dan contact met ons op voor advies.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.


Muurbescherming houdt de beschadigingen van uw muren tegen en zorgt voor een langdurige nette uitstraling
Muurbescherming SPM
Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen