skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
leuningen

Leuningen

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma kunststof, aluminium en RVS leuningen.

Een handreling heeft als eerste prioriteit om goede steun en grip te bieden. Naast het verhogen van de mobiliteit, dienen handrelingen vaak als gidslijnen door uw gebouw waardoor contrasterende kleuren een extra functie krijgen.

Het uitgebreid programma van Mats+Profiles biedt een veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 33 kleuren), verschillende structuren en materialen waarmee het visueel contrast extra wordt geaccentueerd.

Standaard afmeting of op maat geleverd, Mats+Profiles biedt een oplossing voor verschillende toepassingen binnen de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, openbare ruimten VVE, kantoren, ziekenhuizen, horeca, etc. Indien gewenst gemonteerd door ons eigen Installatieteam.

Ons uitgebreid programma leuningen, in combinatie met muurstootlijsten en wandbescherming, geeft uw muren een extra mooie afwerking. Door het tegengaan van gebruikssporen bespaart u op facilitaire kosten, tevens een permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van leuningen, een op maat gemaakte oplossing voor projecten.

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart kunststof, RVS of Aluminium leuningen zijn gemakkelijk in reiniging. Het materiaal is resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, hierdoor vermindert bacterieopbouw op de relingen en bevordert de hygiène binnen openbare ruimten. Een heel belangrijk element als het gaat om het tegengaan van verspreiding van virussen binnen ziekenhuizen, zorginstellingen etc.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen