skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming

Wandbescherming installatieservice

Installatieservice wandbescherming

Mats+Profiles heeft een professionele installatie-service voor al uw muurbescherming, profielen, entreematten en antislip matten. Ons eigen team plaatst door heel Nederland en waar nodig ook in het buitenland.

Het team van de installatieservice is bij het gehele project betrokken van advies, inmeten, productie tot en met het installeren. Hierdoor kan bij complexe installaties het maximale uit de mogelijkheden van de producten worden gehaald.

Het op maat maken van de muurbescherming wordt gedaan aan de hand van een gesneden mal of eerder opgemeten afmetingen. Waar nodig kunnen we in het werk de hoeken zetten voor een optimaal resultaat. De benodigde snij- buigmachines en hulpprofielen zijn ruim voor handen om zo de beste afwerking te waarborgen.

installatie_service_muurbescherming

Wandbescherming lambrisering installatie

Mats+Profiles werkt met een eigen installatie team en maakt geen gebruik van buitenlandse of ingehuurde partijen. Wij staan voor goede service en duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.

“TROTS OP ONS PRODUCT EN INSTALLATIE DAT IS WAAR MATS+PROFILES VOOR STAAT. MET ONS EIGEN INSTALLATIE TEAM STAAN WE BORG VOOR DE GELEVERDE PRODUCTEN, SERVICE EN INSTALLATIE”.

Muurbescherming_zorg03_lr
wandbescherming school
muurbescherming zorg installatie
aluminium plint
installatie aluminium Plint
installatie-ziekenhuis-decoprint-acrosmart03
installatie-ziekenhuis-decochoc-acrosmart01
installatie-ziekenhuis-decochoc-acrosmart02
Back To Top
×Close search
Zoeken