skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming

Wandbescherming installatieservice

Installatieservice wandbescherming

Het op maat maken van de muurbescherming wordt gedaan aan de hand van een gesneden mal of eerder opgemeten afmetingen. Ons Installatieteam beschikt over de benodigde snij- buigmachines om zo de beste afwerking te waarborgen. Hulpprofielen zijn eveneens ruim voor handen. Waar nodig kunnen we in het werk de hoeken zetten voor een optimaal resultaat.

Van advies, inmeten, productie tot en met het installeren, ons team van de installatieservice is bij het gehele project betrokken. Hierdoor kan bij complexe installaties het maximale uit de mogelijkheden van de producten worden gehaald.

Mats+Profiles heeft een professionele installatieservice voor al uw muurbescherming, profielen, entreematten en antislip matten. Ons eigen team plaatst door heel Nederland en waar nodig ook in het buitenland.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

installatie_service_muurbescherming

Wandbescherming lambrisering installatie

Mats+Profiles werkt met een eigen installatie team en maakt geen gebruik van buitenlandse of ingehuurde partijen. Wij staan voor goede service en duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.

“TROTS OP ONS PRODUCT EN INSTALLATIE KWALITEITEN. WIJ ZIJN GOED IN WAT WE DOEN. DAT IS WAAR MATS+PROFILES VOOR STAAT. MET ONS EIGEN INSTALLATIETEAM STAAN WE BORG VOOR DE GELEVERDE PRODUCTEN, SERVICE EN INSTALLATIE”.

Muurbescherming_zorg03_lr
wandbescherming school
muurbescherming zorg installatie
aluminium plint
installatie aluminium Plint
installatie-ziekenhuis-decoprint-acrosmart03
installatie-ziekenhuis-decochoc-acrosmart01
installatie-ziekenhuis-decochoc-acrosmart02
Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen