skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
hoekbeschermers

Hoekbeschermers

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma kunststof, aluminium en RVS hoekbeschermers.

De veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 46 kleuren), verschillende structuren en materialen. Standaard profielen of op maat geleverd en indien gewenst gemonteerd door ons installatie team biedt Mats+Profiles een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, openbare ruimten VVE, kantoren, ziekenhuizen, horeca, farmaceutische industrie, etc.

Ons uitgebreid programma in hoekbeschermers in combinatie met muurstootlijsten en wandbescherming geven uw muren een extra mooie afwerking en zorgen voor een vermindering in facilitaire kosten door gebruikssporen en daarmee permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren

Acrosmart Hoekbeschermers opties:

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van hoekbeschermers. Van diverse producten houden we voorraad aan en waar we geen voorraad van houden, hebben we snelle levertijden.

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart kunststof, RVS of Aluminium hoekbeschermers zijn resistent tegen chemische schoonmaak middelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen.

Back To Top
×Close search
Zoeken