skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Forbo Nuway Tuftiguard installatie

Een mooi voorbeeld van een ideale combinatie van een Forbo Nuway Tuftiguard als droogloopmat  (zone II) in een zeer intensief belopen entree. Het schraapgedeelte van de entreemat neemt de Smartscraper (zone I) voor zijn rekening.

De Forbo Nuway Tuftiguard heeft een nylon inlagen die een drogende werking heeft. De relatief korte pool zorgt voor een snellere droogtijd dan een drooglooptapijt en is daardoor zeer effectief in het verwerken van entrees met een hoog volume.

 

De Forbo Nuway Tuftiguard classic is een mat die al meer dan 40 jaar zijn functie heeft bewezen en is mondiaal een van de meest toegepaste aluminium entreematten.  Het team van  De Mattenzaak heeft al twee generaties lang ervaring met het ontwikkelen, produceren en installeren van entreematten en verzorgt ook de installatie van de Forbo Nuway Tuftiguard entreematten  Wilt u meer informatie of een passend vrijblijvend advies neem dan contact met ons op.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken