skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
onderhoud service entreematten

Entreematten onderhoudsservice

Onderhoud service

Periodiek onderhoud van de droogloop- matten en entreematten is wenselijk om de vuilopnemende werking van de matten optimaal te houden. Daarom heeft Mats+Profiles een onderhoud service om ervoor zorg te dragen dat uw entreezone optimaal blijft werken en er representatief blijft uitzien.

Wij bieden een compleet onderhoudsplan dat garandeert dat uw entree altijd representatief is tegen een aantrekkelijke prijs. Wij brengen de vervuiling en gebruiksintensiteit van de schoonloopzones bij alle entrees van uw pand in kaart en maken een inschatting van de benodigde onderhoud. Vervolgens komen we meerdere malen per jaar bij u langs om alle entreematten te reinigen. Het onderhoud bevat onder andere het verwijderen van pekel, kauw- gum en andere hardnekkige vlekken.

De entreemat / droogloopmat wordt d.m.v. roterende borstels gereinigd en indien nodig ook met water en milieu vriendelijk schoonmaak middel gereinigd.

De entreemat systemen worden opgerold of uit de matput verwijderd en de matput wordt bezemschoon gemaakt, zodat uw mat recht en optimaal blijft werken en uw entree er altijd representatief uitziet. Eventuele benodigde reparaties worden op tijd geconstateerd en uitgevoerd waardoor de levensduur van de entreemat aanzienlijk verlengd kan worden.

Bescherm de achterliggende vloeren en haal het maximale uit uw entreezone.

onderhoud service entreematten02

Smartscraper onderhoud service

Onderhoud_entreemat_tuftiguard05

Onderhoud Tuftiguard

“VERLENG DE LEVENS- DUUR EN VERBETER DE UITSTRALING VAN UW MAT MET ONZE ONDERHOUD SERVICE”

onderhoud service entreematten03
Onderhoud_entreemat_tuftiguard06
Onderhoud entreematten
onderhoud service entreematten04
Onderhoud_entreemat_tuftiguard03
Back To Top
×Close search
Zoeken