skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Droogloopmat met Logo voor restaurant Wonders

Het restaurant Wonders in Bergen (NH) was opzoek naar een nieuwe entreemat, de kokosmat die er lag voldeed niet meer aan de kwaliteit en uitstraling ie het restaurant heeft.

 

Na een inventarisatie van de wensen van de klant, de situatie en het type gebruik, heeft Mats+Profiles een droogloopmat  voorgesteld met een gebruiksklasse 33 in een sjieke (en vuilverbergende) antraciet kleur. De klant wenste een  droogloopmat met  extra uitstraling door het toepassen van een logo.  omdat een geprinte droogloopmat met logo in dit type installatie niet aan de verwachting zou kunnen voldoen hebben we een aantal gekozen voor een graphic inlay.  Het voordeel van een droogloopmat met graphic inlay is dat de mat met een zwaardere kwaliteit kan worden
uitgevoerd en het logo ook niet vervaagt.

Dus als u de volgende keer in Bergen bent stop dan eens bij Wonders voor hapje of een drankje in een fijne atmosfeer en u komt in ieder geval met droge schoenen de zaak in.

Wilt u ook een goed advies en een top installatie in uw entree,
neem dan contact op met Mats+Profiles | De Mattenzaak

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken