skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip werkvloer

Antislip werkvloer

Mats+Profiles heeft een ruim assortiment antislip werkvloer oplossingen. Naast een uitgebreid programma antislip voor binnen en buiten heeft Mats+Profiles specifieke antislip werkvloer matten, platen en tapes voor verschillende toepassingen. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop. Kijk hieronder voor een overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.  De antislip werkvloer artikelen zijn geschikt voor het gebruik in keukens, industrie, scheepvaart, etc.

Antislip werkvloer oplossingen

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van antislip oplossingen.

Van diverse producten houden we voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren. Dienstverlening tillen wij graag naar een hoog niveau.

Omdat wij beschikken over een eigen team van installateurs, zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor innovaties binnen ons programma.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Antislip berichten

Jaarlijks gebeuren er in Nederland meer dan 20.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte werkvloeren. Behalve persoonlijk leed voor het slachtoffer heeft dit vaak ook vervelende juridische gevolgen voor de eigenaar of beheerder van het bedrijfspand als blijkt dat dit te maken heeft met onvoldoende antislip op de vloer.

Vanuit de regelgeving (Arbobesluit 3.11) worden nadere eisen gesteld aan de werkvloer. Zo moet een werkvloer vrij zijn van oneffenheden en gevaarlijke hellingen. Een goede vloer dient zoveel mogelijk vast, stabiel en antislip te zijn. Daarbij moet de werkvloer ten behoeve van de hygiëne zo goed mogelijk kunnen worden schoongemaakt en onderhouden.

Mats+Profiles biedt een aantal oplossingen voor een veiligere werkomgeving.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen