skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip tapes

Antislip tapes

Mats+Profiles heeft een ruim assortiment antislip tapes. Naast een uitgebreid programma antislip voor binnen en buiten heeft Mats+Profiles specifieke antislip tapes voor verschillende toepassingen. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop. Kijk hieronder voor een overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.  De antislip tapes zijn geschikt voor het gebruik op schepen en recreatieboten, trappen, doucheruimtes, voor binnen- en buiten en ideaal voor project renovaties. Leverbaar in diverse kleuren en zelfs transparant.

Antislip tapes oplossingen

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van antislip oplossingen.

Van diverse producten houden we voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren. Dienstverlening tillen wij graag naar een hoog niveau.

Omdat wij beschikken over een eigen team van installateurs, zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor innovaties binnen ons programma.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen