skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip installatie service

Antislip installatieservice

Installatieservice antilslip oplossingen

Mats+Profiles heeft een professionele installatie-service voor al uw antislip oplossingen, profielen, entreematten en matten. Ons eigen team plaatst door heel Nederland en waar nodig ook in het buitenland.

Het team van de installatieservice is bij het gehele project betrokken van advies, inmeten, productie tot en met het installeren. Hierdoor kan bij complexe installaties het maximale uit de mogelijkheden van de producten worden gehaald.

Het op maat maken van de plinten of overgangsprofielen wordt gedaan aan de hand van een gesneden mal of eerder opgemeten afmetingen. Waar nodig kunnen we in het werk de hoeken zetten voor een optimaal resultaat. De benodigde snij- buigmachines en hulpprofielen zijn ruim voor handen om zo de beste afwerking te waarborgen.

installatie-antislip-service1

Tough grip coating platen

Mats+Profiles werkt met een eigen installatie team en maakt geen gebruik van buitenlandse of ingehuurde partijen. Wij staan voor goede service en duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.

“TROTS OP ONS PRODUCT EN INSTALLATIE DAT IS WAAR MATS+PROFILES VOOR STAAT. MET ONS EIGEN INSTALLATIE TEAM STAAN WE BORG VOOR DE GELEVERDE PRODUCTEN, SERVICE EN INSTALLATIE”.

antislip VVE balustrade glad
installatie-antislip-service
Antislip_glad_hout-trap01_lr
installatie-antislip-service2
antislip looppad vlonder
Back To Top
×Close search
Zoeken