skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandprofielen header

Wandprofielen

Wandprofielen

Mats+Profiles levert wandprofielen van Proline systems. Maar heeft daarnaast ook nog een groot aantal wandprofiel oplossingen voor een mooie afwerking van de wanden en vloeren, waarin kwaliteit altijd vooropstaat en we een altijd een oplossing kunnen bieden voor uw installatie. Mats+Profiles heeft een compleet assortiment wandprofielen. Waarvan menig type uit voorraad leverbaar is. kijk ook bij tegelprofielen, vloerprofielen en voegafdekprofielen.

Wandprofielen met verschillende functies

Voor wanden hebben wij verschillende profielen. Ze zijn ter bescherming, verbinden of versieren van uw muren en wanden. Zo zijn er profielen die de vloer met de muur verbinden, dit is onder andere te gebruiken bij tegels. We hebben ook wandprofielen die hoeken beschermen en afwerken.

In onze sanitaire sectie zijn er ook wandprofielen die glazen wanden dragen. Geschikt voor douches en andere sanitaire ruimtes. Neem een kijkje op onze pagina over badkamer profielen voor meer informatie.

Service op maat

Mats+Profiles is importeur van Proline Producten en houdt van diverse profielen voorraad aan. Wat bij ons niet op voorraad is, heeft zeer korte levertijden.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij Mats+Profiles tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 303 0009 of vul onderstaand formulier in.


Lees meer over onze profiel projecten:

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen