skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming

Wandbescherming

Mats+Profiles heeft een uitgebreid programma kunststof wandbescherming. We bieden verschillende oplossingen voor verschillende toepassingen.

Een veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 30 kleuren) en verschillende structuren op maat geleverd. Indien gewenst gemonteerd door ons installatieteam. Ons programma biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, openbare ruimten, kantoren, ziekenhuizen, gemeenschappelijk gedeelde ruimten binnen VVE, horeca, farmaceutische industrie, etc.

Ons uitgebreide programma in wandbescherming, hoekbeschermers en muurstootlijsten geeft uw muren een extra mooie afwerking en zorgt voor een afname in facilitaire kosten door vermindering van gebruikssporen. Kortom een permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

 

Acrosmart wandbescherming opties:

Mats+Profiles werkt samen met diverse Europese leveranciers van wandbescherming oplossingen. Van diverse producten houden we voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren. Dienstverlening tillen wij graag naar een hoog niveau.

Omdat wij beschikken over een eigen team van installateurs, zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor innovaties binnen ons programma.

De Acrosmart wandbescherming lambrisering en stootlijsten zijn resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen.

Back To Top
×Close search
Zoeken